Word vrijwilliger in ons peterdorp

Wist je dat …

- je via de organisatie 'volunteersabroadalliance' zonder hoge onkosten vrijwilligerswerk kan doen in tal van proyecten in de wereld. Volunteerabroadalliance is een alliantie van Belgische NGO's die op een eerlijke en ernstige wijze vrijwilligerswerk mogelijk maken.

- je ook in ons peterdorp Nueva Unión vrijwilligerswerk kan doen en daarbij het beste van jezelf geven.

- Vrijwilligerswerk een enorme rijkdom kan zijn, niet alleen voor de projecten maar ook voor jezelf.


Is je nieuwsgierigheid opgewekt?

Klik dan op het logo hiernaast en dan kom je op de website van Volunteerabroadalliance terecht en van daaruit je verder kan doorklikken naar  Perú

Adam was onze eerste vrijwilliger die de sprong in het onbekende waagde. Na enkele stevige taalcursussen spaans in Spanje kwam hij in Perú met een behoorlijke kennis spaans. Adam is 19 jaar en afkomstig van Winchester (UK). Hij heeft zich bij ons aangemeld via Volunteerabroadalliance en na wat online met hem gepraat te hebben heeft hij ons vrij snel weten te overtuigen. Op 6 januari arriveerde hij in Lima en de volgende dag zijn wij met hem naar Tarapoto gevlogen om hem te introduceren in ons peterdorp.

Tijdens zijn verblijf in Nueva Unión heeft hij alle verwachtingen overtroffen, in de eerste plaats de zijne. Op korte tijd is hij er in geslaagd om iedereen voor zich te winnen en zijn Engelse lessen, computerlessen en knutsellessen (voor de allerkleinsten) waren een schot in de roos. Zijn afscheid op 7 maart was dan ook behoorlijk emotioneel en men had voor hem een heel leuk feest georganiseerd als dank. Ook namens ons een heel dikke ‘dankjewel’ voor jou Adam.